Pāriet uz saturu

Sīkdatņu iestatījumi

Izvēlieties, kāda veida sīkdatnes atļaujat. Savu izvēli varat jebkurā laikā mainīt sadaļā Sīkdatņu iestatījumi katras lapas apakšā. Privātuma politika

Nepieciešamās

Vienmēr ieslēgtas

Vajadzīgas, lai pieteiktos, saglabātu grozu un atcerētos Jūsu izvēles. Tās vienmēr ir ieslēgtas.

Kuras sīkdatnes?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: Jūsu sesija un pieteikšanās saglabāšana
  • weboke_basket: Jūsu grozs
  • wkBtwIncl: cenu rādīšana ar PVN vai bez PVN
  • wok_cookies: Jūsu sīkdatņu izvēle, 12 mēneši

Mēra, kura reklāma noved pie apmeklējuma vai pasūtījuma, lai mēs nemaksātu par reklāmām, kas neko nedod.

Kuras sīkdatnes?
  • Google Ads ar Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), līdz 90 dienām
  • OpenAI Ads, reklāmas ChatGPT
  • wok_aff: caur kuru partneri nonācāt pie mums (partneru programma), 60 dienas

4,6

Valsts un valoda

Katrai valstij ir sava vietne ar attiecīgās valsts cenām un PVN.

Skatīt

Vienlaicīgs darbs pie dokumenta

Izmantojot Euro-Office Jūsu WebOké Nextcloud, Jūs varat kopā ar kolēģiem vienlaikus strādāt vienā un tajā pašā dokumentā. Jūs tiešraidē redzat, ko raksta otrs lietotājs. Vairs nav jāsūta versijas pa e-pastu šurpu turpu un nav jādomā, kuram ir jaunākā versija: ir tikai viens dokuments, un tas droši glabājas Jūsu pašu WebOké Cloud.

Lisa raksta tajā pašā dokumentā kā Anne
Lisa raksta līdzi: Anne redz viņas tekstu un kursoru uzreiz parādāmies

Kā kopīgi strādāt vienā dokumentā

  1. Kopīgojiet dokumentu ar kolēģi un piešķiriet rediģēšanas tiesības. Par to, kā to izdarīt, lasiet Dokumenta kopīgošana ar kolēģi.
  2. Atveriet dokumentu. Jūsu kolēģis atver to pašu dokumentu no savas Nextcloud. Kopīgots fails saņēmējam ir redzams sadaļā Alle bestanden un sadaļā Shares.
  3. Vienkārši sāciet strādāt. Tas, ko raksta Jūsu kolēģis, parādās Jūsu ekrānā. Kolēģa kursoram ir sava krāsa, un blakus tam redzams viņa vai viņas vārds.

Kurš strādā kopā ar Jums?

Ja dokumentā atrodas vēl kāds cits lietotājs, redaktora augšējā labajā stūrī redzama poga ar figūriņām un cilvēku skaitu (1). Noklikšķiniet uz tās: sadaļā Šobrīd dokumentu rediģē vairāki lietotāji redzēsiet visu to lietotāju vārdus, kuriem dokuments ir atvērts.

Dokumentu rediģējošo lietotāju saraksts
Noklikšķiniet augšējā labajā stūrī uz pogas ar lietotāju skaitu: Jūs redzēsiet, kam dokuments ir atvērts

Saglabāšana

Jums nekas nav jāsaglabā: noklusējuma režīmā Ātri visas izmaiņas tiek saglabātas automātiski. Vai vēlaties pats izlemt, kad otrs lietotājs redzēs Jūsu izmaiņas? Tad izvēlieties režīmu Strikti, skatiet Ātri vai Strikti: divi sadarbības režīmi.

Padoms: sadarbība darbojas tāpat izklājlapās un prezentācijās. Izklājlapā Jūs redzat arī to, kuru šūnu kolēģis ir izvēlējies.

Uzmanību: vai Jūsu kolēģim nav rediģēšanas tiesību? Tad dokuments atveras tikai lasīšanai. Pielāgojiet tiesības faila kopīgošanas sānjoslā.

Lai pārrunātu jautājumus darba gaitā, izmantojiet komentārus (Komentāru pievienošana un personas pieminēšana) vai tērzēšanu (Tērzēšana dokumentā).

Lūdzu, uzgaidiet…

Iestatiet savus domēnus

Katram domēnam norādiet vārdu serverus, piesaisti hostingam un to, kurš būs turētājs.

Ielādē Jūsu domēnus…